Kinderfeestje Welkom Programma Over Pipita Contact Links Foto en video Even voorstellen Pipita.nl

Wie ben ik?


Mijn naam is Isnarti de Wildt-Fabias en ik ben getrouwd met Joram. Samen hebben we twee dochters van 8 en 5 jaar.

Ik ben op Curaçao geboren en op mijn 19de naar Nederland gekomen om te studeren. Veel jongeren van mijn eiland verlaten op jonge leeftijd hun thuis om te studeren voor een betere toekomst, met de hoop om ooit terug te keren. Door de liefde en nu dus een fijn gezin is dat tot nog toe bij mij anders gelopen. Na mijn studie Analytische Chemie ben ik gaan werken bij het UMC en het RIVM.


Van nature ben ik geïntrigeerd door alles wat niet aan de oppervlakte te zien is en ik vertrouw op mijn intuïtie voor het onderzoeken hiervan. Toen ik merkte dat mensen me meer interesseerden dan materie en mijn werk me niet meer bevredigde, ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Dit was een lange weg met hoge pieken en diepe dalen.

Door mijn eigen proces en door mijn afkomst realiseerde ik me hoe belangrijk het is om in een evenwichtig, stabiel en liefdevol gezin op te groeien, waarin alle ruimte is om te worden en te zijn wie je in wezen bent. Door het accepteren van tekortkomingen en kwaliteiten is het mogelijk om vrij te kiezen en bewust te leven.

Sinds ik Moeder ben, komen mijn kinderen op de eerste plaats. Ik volg mijn hart, mijn intuïtie en leef steeds meer bewust. Dit wil ik graag delen met, en doorgeven aan ouders en kinderen die op mijn pad komen.

Ik heb de afgelopen jaren vanuit mijn hart verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Op dit moment gaat mijn interesse er naar uit om me verder te verdiepen in Fluisterkind, Deugden en Kindermassage.